>

Format

Image
Game

Mobile Legends Bang Bang

Image
Check-in period

45 minutes before start

Image
Team Size

5vs5

Image
Entry Fee

Free

Image
Prize Pool

$0

Image
Tournament Format

Squad Elimination

General InformationInformation

RREGULLORE ZYRTARE

“KUALIFIKUESE KOMBETARE – WEC24 - RIYADH”

ONLINE – MLBB – Mobile Legends Bang Bang (Mobile)

Rregullorja e eventit “KUALIFIKUESE KOMBETARE – WEC24 - RIYADH”, organizuar nga AESA, do të zbatohet për çdo lojtar që do të marrë pjesë në këtë turne. Këto rregulla zbatohen vetëm për Kualifikueset Kombëtare WEC24 - RIYADH dhe në asnjë lloj kompeticioni apo turne të organizuara nga MLBB apo të tjerë. Prize Pool: 0$ (FITUESIT FITON 1 SLOT PËR KUALIFIKUESET RAJONALE EUROPJANE)

MLBB - Platforma Mobile - (Kapaciteti 80 pjesmarrës ose 16 skuadra nga 5 lojtarë)

Turneu fillon me nje minimum prej 8 Skuadra.

Kalendari:

  • Hapja e Regjistrimeve: 22.04.2024 Ora 12:00 AM
  • Mbyllja e Regjistrimeve: 13.05.2024 Ora 10:00 AM
  • Fillimi i turneut: 13.05.2024 Ora 18:00 AM
  • Kohëzgjatja e Turneut: 13.05.2024

Adresa: Online

How to register in the tournament Mobile Legends Bang Bang

Brackets Coming Soon

Matches Coming Soon

Confirmed

Prizes coming Soon

Rule Book for Mobile Legends BANG BANG