AESA ALBANIAN LEGENDS
home-banner-background turne 4
webslide-mobile

A.E.S.A Albanian E-Sports Association

Albanian Esports Association (A.E.S.A) është një shoqatë që synon të promovojë dhe zhvillojë e-Sports në Shqipëri me të njëjtin hap si globalisht. Qëllimi i AESA është të grupojë, motivojë, promovojë dhe forcojë kapacitetin e lojtarëve dhe gjyqtarëve në nivele profesionale me qëllim përfaqësimin në evente kombëtare dhe ndërkombëtare në përputhje me rregulloret dhe direktivat nga organizatat ndërkombëtare dhe kombëtare në lidhje me e-Sports. Gjithashtu, shoqata synon të organizojë kampionate kombëtare, ndërkombëtare dhe rajonale në të gjitha format e tyre, për të gjithë video-lojërat tuaja të preferuara.

Zgjidh Turneun qe deshiron

AESA GAMIMG TURNE
Logo color a
Vodafone Game Masters
AESA GAMIMG TURNE
Logo color a
Vodafone Game Masters

Na ndiqni Live

Rezultate

1- dasick 1965
2- Algertvajax 1872
3- JCOOLYT 1746

   1- Richard – 2171
2- B.I.G – 1839
3- Ditmir – 1626

counter-strike

1- keviprifti – 3229

2- senorkali – 3039

3- bobby – 2499

1- enxhi04 – 3486
2- complex – 3199
3- hunt3ralb – 3194

1- Aermael – 1755
2- fatpuggo – 1242
3- TheDoc – 981

logo

1- Klevi1300 – 3115
2- Keldogg – 3044
3- mali9692 – 2447

18831
PLAYERS
4209
DISCORD
9280
TWITCH
4
TOURNAMENTS

Kontakt

Na kontaktoni nepermjet formës së kontaktit për çdo paqartësi ose problem.
Happy Gaming