>

Format

Image
Game

eFootball

Image
Check-in period

45 minutes before start

Image
Team Size

1vs1

Image
Entry Fee

Free

Image
Prize Pool

$0

Image
Tournament Format

Single Elimination

General InformationInformation

RREGULLORE ZYRTARE

“KUALIFIKUESE KOMBETARE -WEC24 - RIYADH”

eFootball™ 2024 – Playstation 5

Rregullorja e eventit “KUALIFIKUESE KOMBETARE -WEC24 - RIYADH”, organizuar nga AESA, do të zbatohet për çdo lojtar që do të marrë pjesë në këtë turne. Këto rregulla zbatohen vetëm për Kualifikueset Kombëtare WEC24 – RIYADH dhe në asnjë lloj kompeticioni apo turne të organizuara nga eFootball™ 2024, Konami apo të tjerë. Prize Pool: 0$ (FITUESIT FITON 1 SLOT PËR KUALIFIKUESET RAJONALE EUROPEANE)

eFootball 2024 - Playstation 5 - (Kapaciteti 32 pjesmarrës)

Turneu fillon me një minimum prej 4 lojtarë (në këtë rast lojrat do të luhen BO3)

Kalendari:

  • Hapja e Regjistrimeve: 22.04.2024 Ora 12:00 AM
  • Mbyllja e Regjistrimeve: 05.05.2024 Ora 05:00 PM
  • Fillimi i turneut: 05.05.2024 Ora 06:00 PM

Adresa / AESA Studio: 05.05.2024 06:00 PM

How to register in the tournament eFootball

Brackets Coming Soon

Matches Coming Soon

Confirmed

Prizes coming Soon

Rule Book for eFootball