>

Format

Image
Game

Pubg Mobile

Image
Check-in period

45 minutes before start

Image
Team Size

4vs4

Image
Entry Fee

Free

Image
Prize Pool

$0

Image
Tournament Format

Quad Elimination

General InformationInformation

RREGULLORE ZYRTARE

“KUALIFIKUESE KOMBETARE – WEC24 - RIYADH”

Online- PUBGM (Mobile)

Rregullorja e eventit “KUALIFIKUESE KOMBETARE – WEC24 - RIYADH”, organizuar nga AESA, do të zbatohet për çdo lojtar që do të marrë pjesë në këtë turne. Këto rregulla zbatohen vetëm për Kualifikueset Kombëtare -WEC24 - Riyadh dhe në asnjë lloj kompeticioni apo turne të organizuara nga PUBG Mobile apo të tjerë. Prize Pool: 0$

PUBG Mobile – Platforma Mobile - (Kapaciteti 128 pjesmarrës ose 32 skuadra nga 4 lojtarë)

Hapja e Regjistrimeve: 22.04.2024 Ora 12:00 AM

Mbyllja e Regjistrimeve: 08.05.2024 Ora 12:00 PM

Fillimi i turneut: 09.05.2024 Ora 06:30 PM

Kohëzgjatja e Turneut: 09.05.2024

Adresa: ONLINE

How to register in the tournament Pubg Mobile

Brackets Coming Soon

Matches Coming Soon

Confirmed

Prizes coming Soon

Rule Book for PUBG Mobile