>

Format

Image
Game

Dota 2

Image
Check-in period

45 minutes before start

Image
Team Size

5vs5

Image
Entry Fee

Free

Image
Prize Pool

$0

Image
Tournament Format

Squad Elimination

General InformationInformation

RREGULLORE ZYRTARE

“KUALIFIKUESE KOMBETARE – WEC24 - RIYADH”

ONLINE - DOTA 2 (PC)

Rregullorja e eventit “KUALIFIKUESE KOMBETARE – WEC24 - RIYADH”, organizuar nga AESA, do të zbatohet për çdo lojtar që do të marrë pjesë në këtë turne. Këto rregulla zbatohen vetëm për Kualifikueset Kombëtare WEC24 - RIYADH dhe në asnjë lloj kompeticioni apo turne të organizuara nga DOTA 2 apo të tjerë. Prize Pool: 0 $

DOTA 2 – PC – (Kapaciteti 40 pjesmarrës ose 8 skuadra nga 5 lojtarë)

Kalendari:

  • Hapja e Regjistrimeve: 22.04.2024 Ora 12:00 AM
  • Mbyllja e Regjistrimeve: 07.05.2024 Ora 12:00 PM
  • Fillimi i turneut: 09.05.2024 Ora 06:30 PM
  • Kohëzgjatja e Turneut: 09.05.2024 deri në 10.05.2024
  • Finalja së shpejti: 10.05.2024 Ora 06:00 PM
How to register in the tournament Dota 2

Brackets Coming Soon

Matches Coming Soon

Confirmed

Prizes coming Soon

Rule Book for DOTA 2