>

Format

Image
Game

COUNTER-STRIKE 2

Image
Check-in period

45 minutes before start

Image
Team Size

5vs5

Image
Entry Fee

Free

Image
Prize Pool

$0

Image
Tournament Format

Squad Elimination

General InformationInformation

RREGULLORE ZYRTARE

“KUALIFIKUESE KOMBETARE – WEC24 - RIYADH”

Counter Strike 2 – CS2 (PC)

Rregullorja e eventit “KUALIFIKUESE KOMBETARE – WEC24 - RIYADH”, organizuar nga AESA, do të zbatohet për çdo lojtar që do të marrë pjesë në këtë turne. Këto rregulla zbatohen vetëm për Kualifikueset Kombetare WEC24 – RIYADH dhe në asnjë lloj kompeticioni apo turne të organizuara nga CS2 apo të tjerë. Prize Pool: 0$

COUNTER-STRIKE 2: PC – ( Kapaciteti 80 pjesmarrës ose 16 skuadra nga 5 lojtarë )

Kalendari:

Hapja e Regjistrimeve: 22.04.2024 Ora 12:00 AM

Mbyllja e Regjistrimeve: 10.05.2024 Ora 12:00 PM

Fillimi i turneut: 11.05.2024 Ora 10:00 AM

Kohëzgjatja e Turneut: 11.05.2024 deri në 12.05.2024

Finalja së shpejti: 12.05.2024 Ora 06:00 PM

How to register in the tournament COUNTER-STRIKE 2

Brackets Coming Soon

Matches Coming Soon

Confirmed

Prizes coming Soon

Rule Book for COUNTER-STRIKE 2: PC