Image Alt

Inspot

INSPOT Aesa Sponsor

INSPOT Internet Caffe

INSPOT, rrjeti më i madh internet cafe në Evropë, ju ofron kompjutera të gjeneratës së fundit që garantojnë performancën maksimale të video lojërave tuaja të preferuara.
Sallat tona ju ofrojnë sherbimin dhe hapësirën e duhur për të pasur komoditetin që ju nevojitet.
Përjetoni momente argëtuese në pikat tona INSPOT #WENAMETHEGAME
Inspot Tirana – Rruga Sami Frashëri, ngjitur me godinën e partisë së lirisë, Blloku
Inspot Kamez – Rruga Skënderbeu, Point Center Spar, Kamëz