Image Alt

Albanian Esports Association (A.E.S.A)

AESA CEE Kosovo

🔥🔥🔥🔥AESA rikthehet përsëri!🔥🔥🔥🔥 Albanian E-sports Association në partneritet me Central Eastern European Championship sjell turneun më të madh në rajon për lojen CS:GO i cili sponsorizohet nga “Intel”. 18 shtete nga i gjithë rajoni do të përballen për cmimin e madh 🔥$30,000🔥 Synimi kryesor është që çdo skuadre në rajonin CEE, i jepet e drejta të përballet me skuadrat e tjera në nivel ndërkombëtar, pavarësisht aftësive apo sukseseve të mëparshme. 32 skuadrat më të forta nga të gjitha shtetet pjesëmarrëse do të përballen në turneun final, ku dhe do të kurorëzohet kampioni i rajonit CEE.

Price Pool : 30000 $

Fillon: 13-04-2022 – Perfundon: 28-04-2022